MENU

Vintermenu 2019

A LA

CARTE

17:30-23:00

Forret

Koldrøget Laks fra Færøerne (75,-)

Håndsaltet og Røget over kirsebærflis på Samsø. I sæsonens klæder.

JuleTartar (75,-)

Inderfilet af Grambogaard Okse - Saltbagt rødbede - Rørt & Vild sennep - Peberrodssne

JuleVegeTartar (75,-)

PX Råmarineret Rødbede - Saltbagt rødbede - Rørt & Vild sennep - Peberrodssne

Hovedret

Confiteret And "a la Orange" (220,-)

Sellericrudité - pære - Valnød

Lahmi Ras el Hanout - Øko Lam fra Grønnegade (220,-)

Grønkål - Tranebær - Blomkålscouscous - Abrikoschutney

SvampeRisotto (220,-)

Stegte, Grillede, Syltede & Dehydrerede Svampe - Pecorino & Brændt Porre

Ribeye fra Himmerland 300g (270,-)

Grillet Grønt & Trøffelcreme
 

Dessert

Mantzius Chokoladedrøn (75,-)

70% Chokoladekage - Hvid Chokomousse - Passionsfrugt

Romsyltet Blomme (75,-)

Frangipane & Råcreme

Ost (75,-)

Tre Oste samt Sødt og Knas

Tilhørende Vinmenu (3 glas) (245,-)

Åbningstider

Onsdag-Lørdag: 11.00-23.00

Søndag-Tirsdag: Efter aftale

Johan Mantzius Vej 7A

3460 Birkerød

+45 31195767

info@restaurant-mantzius.dk

CVR 38506838

Vi har altid alternativer for både vegetarer og allergikere.

Kontakt os gerne på forhånd så har vi en særlig menu klar.

 

BORDBESTILLING

Ved selskaber på 8 personer og flere, skal menuen venligst aftales på forhånd og senest 2 dage inden ankomst

Bemærk der kan være særlige menuer på dage hvor ManziusLive afholder koncert - se menuerne her.

 

EVENTS

Særlige menuer til de dage hvor der er Teater, Koncert, Tirsdagsmiddag m.m

 

SELSKABER

Vi sætter gerne scenen ved specielle lejligheder.
Vores lokaler giver mulighed for arrangementer fra alt mellem 8 og 80 personer

Du skal give dine gæster en god oplevelse og samtidig have frihed til selv at nyde festen.

Vi har stor erfaring med selskaber i alle størrelser og formater. Bryllup, konfirmation, bisættelse, reception, fødselsdage, firmafrokost og familiesammenkomst.

Vi laver altid individuelle tilpasninger efter jeres ønsker. Tilfredse gæster er alfa og omega. Vi sender gerne uforpligtende menuforslag.

Menu forslag

Vi bruger altid friske råvarer og foretrækker små leverandører - derfor kan produktionen også være mere tidskrævende. Bestil venligst arrangementet i god tid, da vi i perioder må melde alt optaget.

Der er mulighed for at bestille speciel børnemenu eller menuen kan bestilles som halv portion - til halv pris.

Vi har stort vinkendskab og tilbyder vine i alle prisklasser.

Send os en mail med lidt information om jeres arrangement (dato, antal gæster, anledning) - så vender vi hurtigt tilbage. I er også velkommen til at komme forbi, se vores lokaler og tale de forskellige muligheder igennem.

Vi laver gerne individuelle skræddersyede løsninger til selskaber, fester, fredagsbar og møder, som du selv er med til at designe.

Kontakt os på info@restaurant-mantzius.dk

 

CATERING

Restaurant Mantzius 'ud-af-huset'
Dinner Transportable

Vi tilbyder også lækker mad ud af huset til små og store begivenheder, mærkedage og højtider. Vi kan komme med vores kvalitetsbevidste kokke samt sød og personlig betjening.

Vi sammensætter en lækker menu til en middag i jeres private rammer eller på en anden location.

Vi kan også håndtere større selskaber, bryllupper og events, hvor vi står for hele arrangementet.

Skriv til os på info@restaurant-mantzius.dk med jeres ønsker og tanker, så kommer vi med et tilbud og menuforslag.

 

OM OS

Theis Skånstrøm & Claus Doeleman

Økologi er vigtigt for os, men vigtigst af alt er det, at vores råvarer er valgt ud fra parametrene BÆREDYGTIGHED og HÅNDVÆRK.

Vi tror på at små producenter, der i fravalget af industrialisering og automatisering, helt naturligt opnår meget højere kvalitet, samtidigt med at de passer bedre på deres omgivelser, da de som oftest også er mere afhængige af nærmiljøet. Således bruger restauranten i videst muligt omfang små leverandører... Lige fra producenten af den håndsaltede og kirsebær-røgede laks og de fritgående kvæg fra det nærliggende gods til de 25 år gamle balsamico eddiker og den lille økologiske vinbonde.

 

Alle har de det tilfælles at de sætter kvalitet over kvantitet. Vi ved at disse bæredygtige og håndværksmæssige faktorer ikke i sig selv gør et produkt af høj kvalitet, men vi tror på at producenterne i denne process har et meget bedre udgangspunkt for at skabe denne kvalitet, som er det vi i sidste ende ønsker at I som gæster skal opleve..

K O N T A K T

T E L E F O N

SOCIAL

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2019 Restaurant Mantzius