Om Restaurant mantzius


Velkommen til Restaurant Mantzius 

Vores restaurant er stedet i hjertet af Birkerød, hvor vi håber at se vores gæster igen og igen til forskellige lejligheder og højdepunkter.

Uanset om du skal have en hurtig anretning inden en koncert i MantziusLive, om du skal mødes med en ven over et stykke smørrebrød og en hjemmelavet snaps, forkæles med vores 3-retters menu eller samle hele familien til konfirmationsfest, så har vi rammerne til det. 

Den røde tråd er vores sæsonbaserede nynordiske køkken med et italiensk præg, der bliver serveret i indbydende rammer af vores kompetente personale. Holdet bag er kendte kræfter fra Byens Deli her i byen, som nu får selskab af en køkkenchef og en restaurantchef, der begge har haft ansvaret for nogle af Københavns største og mest etablerede steder. Derfor kan Restaurant Mantzius holde et højt niveau på tallerkenen, samtidigt med at det er et personligt og hyggeligt sted, bygget op om de lokale gæster og jeres behov – året rundt. 


Maden

Du kan altid se her på hjemmesiden, hvilke smørrebrød vi har på menuen, og hvad den aktuelle aftenmenu er. Menuen skifter cirka hvert 6. uge for at holde fokus på sæsonens råvarer – og da køkkenet også elsker at finde på noget nyt, kan du også finde aktuelle retter på tavlen i restauranten. Det er også her, vi kan smide tøjlerne og prøve noget anderledes end den nordiske madstil. 


Vinen

Vinkortet og vinkælderen er et kapitel for sig selv, men du kan her få et indtryk af, hvad vi har på hylderne. Restaurantchefen er også sommelier og sammensætter løbende vinmenu, der matcher maden. Men da kærligheden til vinens verden er stor her på restauranten, kan du altid spørge efter noget, der falder i din smag. Vinen kommer i centrum, og derfor kan du tit se vinsmagninger i vores eventkalender. Vi holder også gerne en vinsmagning for dit selskab.


Events & selskaber

Inspirationen til at åbne restauranten i 2023 går tæt hånd i hånd med ønsket om at skabe endnu mere liv her i Mantziusgården og være rammen for det gode værtsskab.

Derfor holder vi selv en række arrangementer, drevet af holdets interesser og inspiration.

Med store smukke lokaler midt i byen mellem kulturhus, kirke, park og S-togs-station, har vi gode muligheder for, at I kan holde jeres selskaber her. Vi håber med tiden at blive et fast lokalt samlingssted, hvor der bliver skabt mange gode minder, og alle føler sig velkomne.

Skriv til info@restaurant-mantzius.dk, så er vi klar til at sammensætte den rigtige pakke til dig.

Vi arrangerer og skræddersyer alle typer arrangementer, fx. bryllup, firmafest, fødselsdag, jubilæum, barnedåb, julefrokost, begravelse eller hvad du må ønske dig.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.